Kylläpäs blogitauko hujahtikin melkein kuukauden mittaiseksi, ja millaisina aikoina! KYH-projektien aikaan päivittämättömyys on lähes anteeksiantamatonta, mutta luotan lukijoideni kykyyn kokea sympatiaa: nämä helteet ovat pehmittäneet pääni ja kirjoitusintoni.

Tekemisen intoa kuuminkaan helle ei kuitenkaan nujerra, ja päivitystauosta huolimatta täällä ovat huiskineet niin puikot kuin koukutkin! Alla on laiskan kuvaajan näyte uusimmista valmiista töistä. Kaiken kukkuraksi kuva on vielä pimeä, mutta huushollin kaikki verhot on pidettävä kiinni, jotta yöt olisivat edes jotenkin siedettäviä. Anteeksipyyntöni.

Tästä koosteesta puuttuu vielä nappipusero Blend Bamboosta. Se on valmistunut jo aikapäiviä sitten ja on itse asiassa kovassa käytössä. Tästä huolimatta en ole saanut napatuksi siitä blogikuvaa. Odotan viileämpää päivää. Rohkenen kuitenkin jo nyt muuttaa sen sivupalkkiin valmiiksi työksi. Todistusmateriaalia on tulossa.

Ylläolevan kuvan tuotoksista vielä tarkemmin: ensimmäisenä etualalla on pari ehkä maailman pienimpiä sukkia. Oman vauvan puutteessa nämä menevät kaapin perälle siksi aikaa että käyttäjä löytyy. Keltainen lanka, jonka nimeksi edelleen epäilen jotain Minnien tyylistä, osoittautui aika kamalaksi neulottavaksi, enkä enää lainkaan ihmettele sen jäämistä lankakorin pohjalle: lanka natisi ja nitisi siihen malliin, että ainakin puolet sinänsä söpön värisen langan materiaalista on keinokuitua. Hyi.

Sukkien yläpuolella on kaksi virkattua käsipyyhettä, päällimmäinen samanlainen kuin KYH 10/26, mutta tummilla reunavirkkauksilla, alempi kokonaan vaalealla tehty. Tykkään tästä virkkausmallista edelleen aivan hupsusti ja luulen, että tällä mallilla syntyy joskus jotain suurempaakin.

Käsipyyhkeiden yläpuolella makailevat neulottu Soma-keittiöliina ja Maailman iloisin rätti. Edellä mainittu tuntuu liian hienolta käytettäväksi, jälkimmäinen taas on niin hurjan näköinen, että siitä taisi tulla vessarätti, ei tuota keittiössä kehtaa pitää...

Vielä taaimmaisena komeilee pingottamista odottava sininen virkattu liina. Mitäpä tuohon lisäämään, aina ne ovat isotöisiä ja aiheuttavat tekemisvaiheessa enemmän tai vähemmän ahdistusta tähän tyyliin: "Mitä? Enkö ole vielä edes puolessa välissä tätä kerrosta? Huoh..." Valmista kuitenkin tuli, ja pingotuksen jälkeen lupaan edustavamman kuvan tekeleestäni.

Työn alla on edelleen kasa pienempiä töitä ja vain hitusen aloitettu Revontuli. Tämä ja ensi viikko aikaa, kerkee kerkee...