Elikkäs tämä vuosi tosiaan sitten lopetellaan jo aloitettuja projekteja, joita kyllä riittää niin paljon ettei tänne mahdu, mutta listaan tässä nyt suurimpia/hektisimpiä töitä.

Tämä mekko on aloitettu arviolta 2 vuotta sitten jonkin muotilehden innoittamana. Lankana Sandnesin Shinen kolme eri sävyä, palmikoita, rypytystä, raitaa, eli ihan kaikkee! Itse asiassa siinä on niin paljon kaikkea etten ole saanut sitä vielä loppuun.. Ainakin helma kaipaa vähän pidennystä ja olkain palmikkonsa :)


Mohairista aloitin kuukausi sitten vihreän tuubihuivin (vihreä Kitten) ja joskus ammoisina aikoina LoveKnots-huivin Bulgarian tuliaislangasta. Tein tuosta sinisestä muuten myös nimipäivälahjan äidilleni, mutten kuvaa tajunnut napata :/ ehkä joskus myöhemmin.


Vielä ulkomaanherkkuja: isä toi Virosta tätä ihanaa vaihtuvaväristä villaa (nykyään vakiotuliaispyyntö). Tein palmikkotopin, jossa tämä värivaihtelu ei kuitenkaan näyttänyt kovin hyvältä, joten aloin tekemään purkuna isoäidin neliöitä! Lankaa on ihan älyttömästi, saa nähdä kuinka iso peitto tulee tehtyä!


Suuren Käsityölehden innoittamana aloitin tottakai ihan itse kirjomaan Orvokki-tossuja. Nyt, kun työ on tässä vaiheessa (nahkapohja kiinnittämättä), alan kyllästyä koko tossujuttuun. Saa nähdä, tuleeko tästäkin sellainen "ikuisuusprojekti".



Tässä sen sijaan on juttu, johon en tunnu kyllästyvän koskaan: Louhittaren Pohjan neitoon ja Louhi-takkiin (tuulia.blogspot.com). Aiemmin olen siis tehnyt jo Pohjan neidon, sittemmin tuota hihansuun palmikkoa on tullut lisättyä modifioituna vähän sinne ja tänne, nyt puikoilla on Louhi, ensin itselle ja sitten siskolle :) Lankana on Sortavalasta tuotu jokin ihana villainen ihanuus.



Viimeisin työ on sitten jo keväisempi: Lanetista ja Madeira silveristä kombona 3o3n-ribbinä toteutettu toppi. Innolla odotan projektin edistymistä, saattaa taas mennä vähän aikaa, kun ajattelin tehdä vielä sellaisen pidemmän mallisen version tästä...


Juu kyllähän näissä jo ilta tai pari vierähtänee :D